
سلام
امروز در تازه ها Nikolya من قصد دارم به شما نشان دهد چگونه می توانم پخته موس خرچنگ. و آن پخت و پز من در مورد شب در زمان به دلیل خرچنگ پخته شده باید به خوبی خنک شود.
در اینجا من یک خرچنگ دریایی اقیانوس آرام!

چه خوشگله. وزن خرچنگ در حدود 600 گرم بود.

حذف خرچنگ را در آب جوش نمک سود شده، و آن را بلافاصله شروع به سرخ شدن:



و سپس 5-7 دقیقه بعد از من آن را کشیده در صفحه:


این واقعا بزرگ است، نه؟

اما نه گوشت خرچنگ بسیار بسیار تمیز آمد پس از من آن را قطع:

حداکثر 100-150 گرم گمان می کنم:

در ضمن، من نیاز به تهیه چاشنی. من را یک پیاز:

و تمیز و ماهی خرد شده - 500 گرم است. من تا به حال pelengas که من به اضافه کردن نمک، فلفل و کمی ادویه:

که مواد من دارم مخلوط کردن:


و پس از آن جداگانه رفته بلغاری فلفل قرمز - 1 نام قطعه:

سپس من نورد از پوششهای پلاستیکی معمولی، آن را بر روی اولین لایه فلفل قرمز می گسترانیم، سپس یک لایه ماهی چرخ شده:

و سپس من در بالا از قطعه خرچنگ:

و دوباره من گذاشته لایه از فلفل قرمز:

نویسنده رول خوشمزه اینجا هستید:


پس از آن، من حذف این رول را در آب جوش و به مدت 5-7 دقیقه طبخ:

و در حال حاضر اصلی راز! آیا شما به یاد داشته باشید وقتی که من گفتم که تهیه این غذا به من در مورد یک روز انجام گرفت؟ واقعیت این است که رول ها باید به خوبی خنک. البته، شما می توانید آنها را در یخچال قرار دهید، اما موس می توانید مناقصه و دشوار است. من سمت چپ رول تا صبح روز بعد در یک مکان سرد سرد. و سپس شروع به ساختن بشقاب:


در اینجا آنچه در پایان اتفاق افتاده است. بن Appetit!

منابع
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر